Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Ontwikkelingen van een hybride kunstenaar op het gebied van technische fotografie.

Ontwikkelingen van een hybride kunstenaar op het gebied van technische fotografie.

Ontwikkelingen van een hybride kunstenaar op het gebied van technische fotografie. Als hybride kunstenaar blijf je bezig. Dat hoort zo, het enige wat in zijn algemeenheid vast blijft staan is beesten. Multidisciplinaire kunst houdt meerdere vormen in: tekenen, schilderen en beeldhouwen en worstelen met teksten. Op dit moment ontwikkel ik de technische- en daardoor ook, of juist, de artistieke kant van fotografie en film. Beesten in het nieuws, een nieuwe start in de fotografie. Na de basiscursus fotografie in Artis te hebben gevolgd, volg ik nu diverse technische fotocursussen in Monnickendam. En dat is onwijs leuk maar niet altijd even makkelijk.

 

Sinds een aantal weken ben ik in het bezit van een Canon 750 D met touchscreen. Deze heb ik uitgezocht op foto- en filmgebruik. Het was een mooi moment omdat ik voor de eerste keer oma ben geworden en  mooie momenten met alle liefde kon fotograferen daar wij met zijn allen skyhigh op een grote roze wolk zaten en nog steeds zitten.

Op de cursus krijgen we de gebruiksaanwijzing van de belichtingdriehoek uitgelegd en gaan we deze in praktijk gebruiken. Het valt niet mee maar het zal de creativiteit en de kunstzinnigheid van de foto’s bevorderen.